Mama, Papa & Little Nurin's FotoPage
Lilypie 2nd Birthday Ticker
By: Hidayah Hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Jan-2009 08:28 Email | Share | | Bookmark
Nurin's New Hairdo

 
 
 
View all 4 photos...
Nurin's new hairdo ini hanyalah boleh di accomplish oleh kakak-kakak kat nursery dia sahaja. kalau mama yg nak buat...alamat satu hari suntuk pun belum tentu siap..mama pun heran sebab kalau kat skool nurin nak ikat rambut 12 tocang pun dia bagi..tapi kalau kat rumah..usahkan tocang..sepit rambut pun lekat 10saat je atas kepala dia..aduii tak ayu lah anak mama macam ni..


Tuesday, 16-Dec-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
Nurin's 1st visit to Aquaria

 
 
 
View all 6 photos...
Masa cuti hari raya haji yg lepas, tok, tokki, mak sue, pak teh, pak din, pak ngah n mak ngah datang umah Nurin. Kita sume selebret raya kat sini je sebab MaMa takde cuti nak balik kampung.

So PaPa kata sehari sebelum raya, PaPa nak bawak Nurin and the geng pegi jalan-jalan tgk ikan..Hmm tgk ikan?? Nurin selalu tgk ikan Papa..tapi ikan tu yg tak sempat tgk Nurin sebab MaMa dah masak nak bagi Nurin mamam..nyam nyam hehehe..

PaPa kita kita sume nak pegi tgk ikan kat AquaRia...Ohhh Aquaria tu shopping complex tempat ikan lepak2 ye Papa..

Nurin had soooo much fun that day..mainly because MaMa let Nurin walked on the 'walkalator' (with Mama's help of coz) along the underwater tunnel.
Nurin saw a lot of fish..tapi kan Mama..mana ikan yg Nurin selalu makan tu?? (ooh..Mama pun nampak ikan tu yg dah kiok kat pasar, giant or tesco je baby..hehehe..)So Papa..next 'educational' trip, we r off to Zoo Negara ye Pa...


Tuesday, 9-Sep-2008 05:45 Email | Share | | Bookmark
Nurin 1st Birthday Bash - 16 August 2008

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 1-Sep-2008 18:00 Email | Share | | Bookmark
Happy time at BNR playground

 
 
 
View all 15 photos...


Friday, 22-Aug-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan jalan kat KLCC

wahhh..ramainye orang kat bawah tue
with auntie sue
mama, i like this book.
View all 16 photos...
This is quite a very late entrée….
Mama need to attend a briefing session for an international forum that will be organized by my company at KL Convention Centre. So we took the opportunities to go for a window shopping at KLCC after the briefing. After penat round2 every floor kat Suria KLCC tu, we enjoyed Haagen-Dazs before go back home….


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net